No SSO cookie

New York 2011: Jeep Grand Cherokee SRT8

voteaza
(0/ 0)
New York 2011: Jeep Grand Cherokee SRT8
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jeep Grand Cherokee SRT8 este cel mai rapid SUV construit vreodata!

 
 
Jeep Grand Cherokee SRT8 isi face debutul oficial astazi, la New York Auto Show si potrivit comunicatului emis de Chrysler, este cel mai rapid SUV fabricat vreodata.Cele 4,8 secunde ecesare atingerii vitezei de 100 km/h sunt o cifra edificatoare.


Chiar daca cifrele care desciu motorizarea nu sunt deloc mici, adica 456 CP proveniti dintr-un motor de 6.4 litri, V8 Hemi, Jeep pretinde ca noul SRT8 este cu 13% mai economic decat predecesorul sau. Pentru a realiza aceasta, Jeep a implementat un nou sistem de evacuare care permite tehnologiei Chrysler, denumita Fuel Saver Technology, sa fie activa pe o plaja mai intinsa de turatii ale motorului. Consumul este atat de bun (si cand scriu bun, ma gandesc cat de economic poate fi, in termeni generali, un SUV american), incat SRT8 poate parcurge 724.2 km cu un singur plin de rezervor.


Imbunatarile nu se opresc aici. Jeep a implementat si un nou sistem Selec-Track, care permite soferului sa aleaga intre cinci moduri diferite de conducere, inclusiv modul Sport. Acest sistem a ibunatatit considerbil confortul, dar si comportamentul in regim off-road extrem.


Interiorul este intesat de gadget-uri, printre care radio cu receptie din satelit SIRIUS, DVD si MP3, padele amplasate langa volan. Optional, exista un sistem audio format din 19 incinte acustice, cu o putere totala de 825 W, care poarta semnatura Harmann-Kardon, completat de un subwoofer de 10 inci, sau plafon retractabil.


Noul Jeep Grand Cherokee SRT8 va ajunge la dealeri inca din aceasta vara, dar vorbim, evident, despre dealerii din SUA. 


Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2063 :: 22.17MB