No SSO cookie

Mopar personalizeaza Jeep Compass

voteaza
(0/ 0)
Mopar personalizeaza Jeep Compass
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La Salonul Auto de la Chicago, Mopar vine cu cateva modele, unul dintre ele fiind Jeep Compass True North

 
 

Dupa alte trei vehicule Chrysler personalizate de Mopar pentru cea de-a 75-a aniversare, va prezentam primele fotografii ale celei de-a patra masini personalizate de Mopar, Jeep Compass numit „True North”.

La exterior, Compass a fost personalizat cu un negru mat pe acoperiş, o grila neagra cu un model special si bare de protectie fata si spate.

Jeep va avea jante negru mat de 16 inch din aliaj cu pneuri BF Goodrich All Terrain si, de asemenea, va primi un kit de suspensie de 2-inch de la Rocky Road Suspensions.

Interiorul a primit, de asemenea, atentia Mopar, care a instalat un sistem high-end audio de la Kicker, scaune din neopren si un kit de pedale.

Toate accesoriile vazute in modelul Compass personalizat vor fi disponibile pentru comanda  la Mopar, din aceasta toamna.
Jeep Compass "True North" se va alatura Fiat Stinger si  Dodge Dart GTS 210 Tribute la standul Mopar de la Salonul Auto de la Chicago de saptamana viitoare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4647 :: 17.79MB