No SSO cookie

Mopar lanseaza peste 150 accesorii pentru Fiat 500

voteaza
(0/ 0)
Mopar lanseaza peste 150 accesorii pentru Fiat 500
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Proprietarii americani de FIAT 500 isi pot personaliza masina cu peste 150 accesorii.

 
 

Fiat a spus mereu ca exista mai mult de 500.000 feluri de a modifica un Fiat 500, de la vopsea, grafica pe caroserie, scaune in culori diferite, dar pentru aceia care doresc ceva diferit, Mopar, un brand al Chrysler Group, a scos peste 150 accesorii.

Preturile acestor accesorii pleaca de la 21 dolari pentru un capac de la rezervorul de carburant si poate ajunge pana la 1.400 dolari pentru un body kit. Mai putem gasi chei personalizate, portbagaj pe acoperis, grafica pe caroserie.

Pietro Gorlier, Presedinte si CEO Mopar a declarat: „FIAT 500 este unul din cele mai accesorizate vehicule din Europa. Ne asteptam ca acest trend sa continue si in America de Nord si oferim opeste 150 de accesorii pentru cei ce doresc sa-si personalizeze masina. Noul FIAT 500 se preteaza perfect pentru acest lucru”.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6616 :: 22.18MB