No SSO cookie

Monterey - Bugatti Veyron in aur alb

voteaza
(0/ 0)
Monterey - Bugatti Veyron in aur alb
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Colaborarea dintre un producator de portelan si un constructor de masini este neobisnuita, dar ce-a iesit din ea merita macar atentie daca nu aveti bani pentru a cumpara masina.

 
 

La prima vedere, acest Bugatti Veyron Grand Sport pare a fi una din crom placat, in care vedem o serie de reflectii ciudate, cauzate de luminile din jur.

La o inspectie mai atenta insa, realizam ca nu este decat vorba de nici o reflectie, ci ca asa este vopsita, in doua culori.
Acest Veyron Grand Sport este rezultatul colaborarii dintre Bugatti  si compania germana Konigliche Porzellan-Manufaktur, un producător de portelan cu sediul la Berlin. In plus fata de vopseaua in doua tonuri pusa pe caroserie, masina mai are montate si piese ceramice.

Nu stim daca aceasta masina si-a agasit deja cumparator, dar avand in vedere ca este o editie limitata, nu credem ca va dura mult pana s-o doreasca cineva.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.2814 :: 22.13MB