No SSO cookie

MOL lanseaza o noua gama de carburanti auto

voteaza
(0/ 0)
MOL lanseaza o noua gama de carburanti auto
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Odată cu deschiderea celei de-a 50-a benzinării în România, inaugurată miercuri, în Bucureşti, Grupul MOL a adus pe piaţa românească şi carburanţii MOL Tempo Plus care îmbunătăţesc performanţele autovehiculelor şi în acelaşi timp corespund celor mai severe standarde ecologice.

 
 
[poza1s]“În calitate de mare companie internaţională din Europa Centrala şi Răsăriteană, am făcut investiţii consistente în modernizarea rafinăriilor şi dezvoltarea unei noi familii de carburanţi meniţi să stimuleze performanţele automobilelor. Suntem bucuroşi să oferim servicii care înseamnă un plus de confort pentru oamenii din Romania şi condiţii mai bune pentru maşinile lor”, a declarat György Mosonyi, preşedintele Grupului MOL. Carburanţii TEMPO se bazează pe aditivi sintetici complecşi, iar gama este compusă din trei produse, benzinele TEMPO Plus 95, TEMPO Plus 98 şi motorina TEMPO Plus Diesel (0,035). Fiecare dintre aceştia corespunde anticipat celor mai stricte standarde impuse de UE pentru anul 2005, normele de poluare Euro 4, precum şi criteriilor de calitate şi utilizare ale celei mai înalte categorii din World-Wide Fuel Charter. Fiecare tip de carburant a fost procesat conform tehnologiilor utilizate de rafinaria DUNA a companiei MOL care, în prezent, este una dintre cele mai avansate din Europa Centrala şi de Est, şi a fost recunoscută ca “Rafinăria Anului 2001” de catre Asociaţia Mondială a Rafinăriilor. “Noua gamă de carburanţi reprezintă contribuţia MOL la dezvoltarea susţinută a pieţei carburanţilor din Romania, iar acest lucru coincide cu inaugurarea celui de-al 50-lea punct de desfacere, ceea ce dovedeşte hotărârea şi implicarea MOL pe piaţa românească”, a declarat Jozsef Szorad, director executiv al diviziei Retail a Grupului MOL. Investiţiile totale ale companiei MOL pe piaţa romanească se ridică, pina in prezent, la peste 90 de milioane de dolari, însă strategia companiei ungare prevede continuarea investiţiilor în lanţul de benzinării, intenţionând dublarea acestora în următorii trei ani. MOL este al cincilea operator de distributie pe piata carburantilor auto din România, în funcţie de numărul staţiilor de alimentare, înaintea companiilor OMV şi Agip.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1642 :: 22.09MB