No SSO cookie

MOL a prezentat cea mai buna oferta pentru 25% din actiunile INA

voteaza
(0/ 0)
MOL a prezentat cea mai buna oferta pentru 25% din actiunile INA
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Grupul petrolier MOL a prezentat cea mai mare ofertă, în valoare de 505 milioane de dolari, pentru cumpărarea a 25% plus o acţiune din întregul capital al companiei croate integrate de petrol şi gaze INA Industrija Nafte, d.d, informează un comunicat al companiei.

 
 
[poza1s]MOL a demonstrat prin acest fapt că a recunoscut întreaga valoare a companiei INA şi a potenţialului său care este posibil, mult mai eficient faţă de ceilalţi ofertanţi, datorită experienţei MOL şi tradiţiei sale în ceea ce priveşte crearea unor noi sinergii în regiune. Compania MOL este ferm convinsă că este ideal plasată pentru a activa într-un parteneriat pe termen lung cu conducerea INA şi cu guvernul croat. Acest parteneriat, care va include şi Slovnaft şi TVK, va crea o alianţă regională solidă în domeniul petrolului şi gazelor, integrată vertical, compusă din jucători individuali puternici cu conduceri locale şi cu o strategie similară. Implementarea acestei alianţe va duce la naşterea celui mai puternic competitor regional din domeniul petrolului şi gazelor, cu peste 1200 de staţii de distribuţie a carburanţilor, în nouă ţări din Europa centrală şi răsăriteană. MOL este una din principalele companii de petrol şi gaze integrate din Europa Centrală, cu vânzări nete consolidate, la nivelul anului de 4,5 miliarde dolari şi un profit de 500 milioane de dolari. În prezent, Grupul MOL se compune din companiile MOL, Slovnaft şi TVK.

 

Cuvinte cheie:
MOL | oferta |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1447 :: 17.76MB