No SSO cookie

Modelul Mazda MX-5 Magic este disponibil in leasing

voteaza
(0/ 0)
Modelul Mazda MX-5 Magic este disponibil in leasing
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazrom Motors, reprezentant general Mazda pentru Romania, ofera modelul Mazda MX-5 Magic cu 176 EUR pe luna (plus TVA si asigurare). Cel mai vandut roadster din lume, acum in editie limitata – Magic – este disponibil in leasing atit pentru persoane fizice, cit si pentru persoane juridice, cu o perioada de leasing de 3 ani si un avans de 50%.

 
 
Mazda MX-5 Magic are un motor puternic 1.6i R4 DOHC de 110 CP atinsi la 6500 rot/ min si poate accelera de la 0 la 100 km/ h in 9,7 secunde. Consumul de combustibil este de 8,1 litri/ 100 km in regim de rulare mixt. Echipamentul disponibil standard pentru acest model cu editie limitata este full-option, arata Mazrom Motors.
Vopseaua metalizata Titanium-silver si jantele extravagante din aluminium de 15-inch ofera modelului MX-5 Magic un aspect distins, care este accentuat in interior, unde scaunele si cadranele usilor sunt acoperite cu piele naturala maro (Camel Brown), iar volanul este imbracat in piele Nardi in doua tonuri. Consola centrala este cromata si contribuie la aspectul general elegant al masinii. Disponibile standard sint, de asemenea, si inchiderea centralizata, scaunele incalzite si oglinzile retrovizoare incalzite si ajustabile electric.
Mazda MX-5 este cel mai vindut roadster din lume, datorita celor aproape 600.000 de unitati vindute in intreaga lume incepind cu 1989, lucru certificat si de Guinness Book of Records, potrivit informatiilor comunicate de reprezentantul Mazda in Romania, Mazrom Motors.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1415 :: 17.76MB