No SSO cookie

Modelele Ford S-Max si Galaxy vor primi noul propulsor 1.6 EcoBoost

voteaza
(0/ 0)
Modelele Ford S-Max si Galaxy vor primi noul propulsor 1.6 EcoBoost
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford doreste sa extinda gama de propulsoare pentru modelele sale. Noile modele S-Max si Galaxy facelift vor primi puternicul 1.6 EcoBoost, propulsor capabil sa dezvolte 160 CP. Noul propulsor va fi disponibil pe modelele mai sus amintite pana la sfarsitul anului.

 
 
Noul propulsor 1.6 EcoBoost este oferit si noul Mondeo facelift, iar acum a venit randul MPV-urilor de familie Galaxy si S-Max. Noul propulsor este cel mai mic motor disponibil pe cele doua masini de familie, dar datorita sistemului turbo produce 160 cai putere, astfel ca dimensiunea redusa nu este un handicap.

Propulsorul 1.6 EcoBoost dezvolta o putere maxima de 160 CP si un cuplu de 240 Nm intre 1.600 si 4.000 rpm. Toate modelele echipate cu acest propulsor primesc din standard sistemele Smart Regenerative Charging, Eco Mode si Active Grille Shutter system. Acestea ajuta la reducerea consumului si a emisiilor de CO2/km.

Ford a declarat ca modelul S-Max 1.6 EcoBoost accelereaza de la 0-100 km/h in 9.8 secunde, are o viteza maxima de 204 km/h si un consum mixt de 7.0 litri/100 km.  In timp ce modelul Galaxy accelereaza de la 0-100 km/h in 9.9 secunde, are o viteza maxima de 201 km/h si un consum mixt de 7.2 litri/100 km. Emisiile declarate pentru S-Max sunt de 164 g CO2/km, iar pentru Galaxy de 169 g CO2/km.

Pe langa aceste propulsoare noi, Ford a declarat ca doreste sa lanseze in 2011 un model cu acelasi propulsor 1.6 EcoBoost, dar dotat cu sistemul start and stop, un model de 2.2 litri si 200 CP cu transmisie automata cu sase rapoarte si un diesel 1.6 TDCI cu sistemul start and stop si ECOnetic.

Andrei Monenciu




 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1499 :: 17.79MB