No SSO cookie

Mitsubishi va lansa noul Grandis MPV si în Europa

voteaza
(0/ 0)
Mitsubishi va lansa noul Grandis MPV si în Europa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mitsubishi Motors va lansa, anul viitor, pe piaţa europeană, un nou model MPV, minivanul Grandis, de curând introdus şi în Japonia, informează just-auto.com

 
 
[poza1s]Mai scund, din dorinţa de a părea mai sportiv, însă mai înalt decât competitorii, Grandis este a cincea generaţie Mitsubishi care debutează pe piaţa europeană, după Outlander SUV, Lancer, Lancer Station Wagon şi Lancer Evolution VIII.
Dimensiunile sale sunt grăitoare în acest sens, noul MPV având o lungime de 4,755 metri şi o înălţime de 1,655 metri. Ca şi modelele anterioare, Grandis nu este un substituent al vreunuia dintre modelele anterioare, el fiind ca formă, mărime, performanţe şi segment de piaţă diferit de toate celelalte.
Varianta europeană a lui Grandis va dispune de şase sau şapte locuri. Modelul va fi construit pe o platformă specifică, la care fiecare roată va beneficia de suspensii independente.
[poza2s]Motoarele care vor echipa acest model, disponibile special pentru condiţiile cererii pe piaţa europeană, vor include un propulsor complet nou de 2,4 litri DOHC şi 160 CP, alimentat cu benzină, cu valve variabile controlate electronic de tip MIVEC, precum şi o variantă diesel.
Grandis va avea lansarea oficială în Europa cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, care va începe pe 9 septembrie 2003. Lansarea comercială se va desfăşura la jumătatea anului viitor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1487 :: 17.76MB