No SSO cookie

Miniautomobilul electric Reva Classe este disponibil pentru testare si în România

voteaza
(0/ 0)
Miniautomobilul electric Reva Classe este disponibil pentru testare si în România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Primul automobil complet nepoluant, miniturismul electric Reva Classe, este prezentat şi disponibil pentru testare la Carrefour Militari, Intrarea 2, în fiecare week-end (sâmbăta şi duminica între orele 10-17), până în data de 7 decembrie.

 
 
[poza1s]Reva Classe este un autoturism de oraş de mici dimensiuni, de producţie indiană, şi potrivit producătorilor, poate fi o alternativă a automobilului tradiţional de oraş. Reva este capabilă să transporte doi adulţi şi doi copii. Caracteristica principală a Reva Classe o constitituie costurile extrem de reduse pel kilometru, cu circa 40% mai mici decât la oricare alt vehicul concurent. Potrivit unei estimări a importatorului din România, costul per kilometru parcurs este sub 300 de lei, ceea ce ar face ca acest minmobil să fie cel mai ieftin pe piaţa autohtonă. Această performanţă se datorează faptului că maşinuţa nu necesită schimb de ulei sau de bujii, funcţioneaza fără cutie de viteze, fără radiator şi, evident, fără carburator. Reva Classe are o autonomie de deplasare de 80 de kilometri. Timpul de încărcare a acumulatorilor este de 2,5 ore pentru 80% din capacitate şi de 6 ore pentru 100%. Acumulatorii se încarcă la priză, aceştia fiind monitorizaţi de un calculator de bord care decuplează automat sistemul de alimentare cînd se atinge capacitatea maximă de încărcare. Viteza maximă de deplasare a autoturismului este de 65 km/oră, greutatea atinge numai 670 de kilograme, lungimea vehiculului este de 2,63 metri iar lăţimea de 1,3 metri. Ca dotări, miniautomobilul dispune de alarmă şi sistem de poziţionare prin GPS, tapiţerie din piele, aer condiţionat cu patru viteze, închidere centralizată şi radiocasetofon Kenwood. Sistemul de frânare este regenerator, în cazul frânării sau încetinirii vehiculului acumulatorii se reincarcă. Bateriile sunt garantate 3 ani sau 40.000 de kilometri. Preţul unui astfel de automobil este de 12.990 de euro.

 

Cuvinte cheie:
Reva |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2017 :: 22.17MB