No SSO cookie

MINI Rocketman va intra in productie

voteaza
(0/ 0)
MINI Rocketman va intra in productie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

MINI a avut intotdeauna un fetis in a-si transforma diversele concept-cars prezentate la saloanele auto in versiuni de productie, asa ca nu ne mai surprinde absolut deloc anuntul ca Rocketman (Geneva Auto Show 2011) va fi produs in serie. 

 
 

Programat pentru lansare undeva in cursul anului 2014, MINI Rocketman va pierde in versiunea entry-level foarte multe dintre detaliile futuriste prezente pe concept, insa va pastra aranjamentul de 3+1 locuri, evacuarea plasata pe centrul spoilerului-spate si usa portbagajului din doua bucati a carui parte inferioara se deschide la fel ca sertarul unui dulap.

In ceea ce priveste gama de motoare ce urmeaza a fi oferita nu se stiu prea multe deocamdata, insa pe lista se vor afla probabil si noile propulsoare cu trei cilindri aflate in plina dezvoltare la “mama” lui MINI, grupul bavarez BMW.

De asemenea, cum germanii sunt in prezent in plina “cruciada” de lansare a unor motoare si solutii de propulsie “verzi”, ne putem astepta si la o versiune MINI Rocketman EV.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2552 :: 22.17MB