No SSO cookie

Mini prezinta noul propulsor diesel

voteaza
(0/ 0)
Mini prezinta noul propulsor diesel
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul model Mini Cooper va avea consumul si emisiile de CO2 imbunatatite.

 
 
Noul model Mini Cooper va fi lansat in aceasta toamna. Principalii rivali sunt modelul Audi A1 si Fiat 500. Noul Mini va primi o gama de motorizari imbunatita, iar datorita propulsorului diesel de 1.6 litri de la BMW, emisiile vor scadea sub 100 g CO2/km.

Mini
a renuntat la populsorul diesel imprumutat de la grupul PSA si au ales cel folosit si pe modelul BMW 116d.

Noul Mini One D
este disponibil cu doua motorizari, de 89 CP si de 110 CP. Acesta are un consum de 4-5 litri/100 km si emisii de 99 g CO2/km. Cuplul maxim este disponibil intre 1750-2250 rpm, iar viteza maxima este de 200 km/h. Noul propulsor diesel este disponibil si pe modelul Clubman si pe Mini-ul cabriolet, dar cu emisii de 103, respectiv 104 g CO2/km.

Pritre modificarile estetice aduse noului model amintim: parte frontala redesenata, lumini LED pentru stopuri, noi insertii de aluminiu, set nou de jante, culori noi atat pentru exterior, cat si pentru interior si un sistem multimedia imbunatit.

Andrei Monenciu




 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1392 :: 17.78MB