No SSO cookie

Mini nu va depasi limitele!

voteaza
(0/ 0)
Mini nu va depasi limitele!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Aceasta declaratie ii apartine lui Gert Hildebrand, unul dintre designerii sefi de la Mini. Compania a marit considerabil gama de modele in ultimii ani.

 
 
Oficialii Mini au declarat ca doresc sa tempereze putin procesul de creare a noilor modele. Mini obisnuia sa aiba un singur model, iar acum sunt disponibile patru modele, urmand ca la Geneva sa lanseze un concept compact, concept pe baza caruia va fi realizat un nou model de oras.

Gert Hildebrand a declarat ca Mini mai are multe de prezentat lumii, dar noile modele trebuie prezentate intr-un ritm lent, pentru ca lumea sa se poata obisnui cu ele. Posesorii de Mini sunt foarte sensibili la schimbari, astfel ca noile modele vor fi lansate la distante de cativa ani intre ele.

Adrian van Hooydonk, designerul sef al grupului BMW a declarat ca au o multime de idei pentru Mini, dar trebuie sa fie extrem de atenti cum sunt comunicate publicului. Conceptul care va fi lansat la Geneva va fi ca dimensiune intre scuterele prezentate la Paris si actualul hatchback. Viitoarele modele for fi compacte, premium si usor de personalizat.

Mini va lansa in 2011 noile modele Roadster si Coupe, iar in 2014 va lansa cea de-a treia generatie Mini.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1796 :: 22.16MB