No SSO cookie

MINI Cabrio prezinta Special Edition Highgate

voteaza
(0/ 0)
MINI Cabrio prezinta Special Edition Highgate
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Incepand cu luna aprilie ne putem cumpara noul cabriolet MINI Highgate

 
 

Mini ne prezinta cate o editie speciala la fiecare doua saptamani. Dupa editiile speciale "Baker Street" si "Bayswater" hatchback, a venit randul unei editii speciale decapotabile.

Noua editie speciala se numeste "Highgate" si este oferita cu patru variante de motorizare, Cooper cu 122 CP, Cooper S cu 184 CP, iar pentru acele piete care primesc versiunile diesel, Cooper D cu 112 CP si Cooper SD cu 143 CP.

Indiferent de motor, puterea este canalizata catre rotile din fata prin intermediul unei transmisii manuale cu sase trepte sau, optional, una automata cu acelasi numar de viteze.

La exterior, Cabrio Highgate va avea o nuanta noua, Iced Chocolate metalica, cu dungi pe capota maro/negru cu borduri albastre, cu acoperisul maro si  jante din aliaj usor de 17 inch Duble Cross. Mini ofera, ca optiune, si alte culori,  Midnight Black si White Silver.

Aceeasi culoare continua si in interior cu scaune de piele in culoarea Dark Truffle cu cusaturi  contrastante si borduri albastre.

Noul Mini Cabrio Highgate va merge la vanzare, in toata lumea, incepand cu luna aprilie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.1174 :: 22.18MB