No SSO cookie

MINI Baker Street si Bayswater

voteaza
(0/ 0)
MINI Baker Street si Bayswater
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

MINI lanseaza doua editii speciale in onoarea Jocurilor Olimpice 2012

 
 

Ca sponsor oficial al Jocurilor Olimpice Londra 2012, care vor debuta pe 27 iulie, BMW Group incearca sa-si faca cat de multa publicitate legata de acest eveniment, inclusiv prin lansarea de modele editie specială.

Astazi, este randul MINI de a prezenta doua  editii speciale, Bayswater si Baker Street, ambele fiind bazate pe hatchbackul cu trei usi. Aceste modele vor fi oferite la nivel mondial in aceasta primavara.

Editia Bayswater, denumit asa dupa o zona din Londra, va fi disponibil pe Cooper , Cooper S, Cooper D si Cooper SD. La exterior, masina va primi o culoare metalica exclusiva, Kite Blue, iar optional, pe modelele Cooper S si Cooper SD si alte doua culori, Midnight Black si Eclipse Gray. Acoperisul este finisat cu negru, pe capota vom avea dungi de curse si va avea un set de jante de 17 inch cu model unic. In interior, vom gasi inscriptia "Bayswater" pe praguri, iar scaunele sunt imbracate partial in piele, in culori exclusive.

A doua editie speciala, Mini Baker Street,  poate fi comandata  pe modelele One, Cooper, One D si Cooper D.
Aceasta combina o nuanta gri metalizat pe acoperia (sau optional, Pepper White si Midnight Black) cu dungi speciale pe capota, capace oglinzi de culoare neagra si jante de 16-inch din aliaj usor.
In interior, suprafetele vor avea un model ca de diamant, cu cusaturi gri deschis pentru covorase.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.3510 :: 22.2MB