No SSO cookie

Mihai Marinescu castiga prima cursa de Formula 2 de la Monza

voteaza
(0/ 0)
Mihai Marinescu castiga prima cursa de Formula 2 de la Monza
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanarul pilot roman Mihai Marinescu a reusit cea mai buna performanta a carierei sale in motorsport, obtinand victoria in prima cursa de Formula 2 de la Monza.

 
 

Rezultat istoric pentru motorsportul romanesc la Monza, acolo unde tanarul Mihai Marinescu a reusit prima sa victorie din cariera in Formula 2. Marinescu, care a plecat din pole-position in prima cursa din Italia, s-a impus lejer si a urcat pe locul patru in ierarhia generala a pilotilor din acest sezon.

Brasoveanul de 22 de ani, care ''avertiza'' in urma cu ceva vreme ca se simte ca acasa la Monza si ca se poate autodepasi in acest week-end, a fost al doilea in ambele sesiuni de antrenamente de vineri, primul in calificarile de sambata dimineata si primul in cursa aproape de la un capat la altul.

''Beu'' a avut un singur scurtcircuit, chiar la start, acolo unde a fost depasit de britanicul Alex Brundle, dar pilotul nostru a revenit repede si si-a recapatat pozitia de lider inainte de finele primului tur. Cursa nu a mai avut istoric din acel moment, Marinescu castigand cu un avans de peste cinci secunde in fata ocupantului locului secund.

Italianul Mirko Bortolotti a fost pana la urma cel care l-a secondat pe Mihai pe podiumul de la Monza, dupa ce l-a depasit pe Brundle in chiar ultimul tur al cursei, in vreme ce locul patru a fost ocupat de ibericul de doar 18 ani Ramon Pineiro.

In clasamentul general al pilotilor continua sa conduca detasat Mirko Bortolotti, urmat de elvetianul Christopher Zanella. Pe trei este Ramon Pineiro, in vreme ce Mihai Marinescu este al patrulea, cu un total de 113 puncte, cu 31 mai putine decat ibericul.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0503 :: 17.78MB