No SSO cookie

MG Rover lanseza StreetWise

voteaza
(0/ 0)
MG Rover lanseza StreetWise
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Grupul englez MG Rover îşi diversifică gama de modele prin lansarea, în august, a modelului StreetWise, un autoturism de oraş, de clasă mică, cu o tentă sportivă, informează Automotive News.

 
 
[poza1s]Conceput pentru a completa gama Rover, în speranţa unei îmbunătăţiri a atractivităţii mărcii în segmentul maşinilor de oraş, noul StreetWise se înscrie în nişa intitulată de constructor “Urban Attitude”. În acest sens, vehiculul dispune de bucliere puternic reliefate, de bare de protecţie şi aripi laterale ranforsate, pentru a face faţă eventualelor şocuri. Prima versiune este disponibilă într-o variantă de carosare cu 3 uşi, care oferă, în interior, un spaţiu suficient pentru patru persoane. Versiunea cu 5 uşi va avea trei locuri pe bancheta din spate, însă constructorul a hotărât ca această opţiune să fie interschimbabilă, fiind oferită gratuit în funcţie de opţiunea cumpărătorului. [poza2s]StreetWise va beneficia de cei 103 CP ai unui motor alimentat cu benzină, de 1.4 litri 16V, sau de cei 100 CP ai unui turbodiesel injecţie, de 2.0 litri. Alura sport a modelelor va fi completată de jantele de aliaj de 15 inci, pentru varianta de bază, sau de 16 inci pentru pachetul suplimentar de dotări.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1447 :: 17.76MB