No SSO cookie

Mezinul Jaguar, amanat pentru 2016

voteaza
(0/ 0)
Mezinul Jaguar, amanat pentru 2016
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jaguar a anuntat ca lansarea noii generatii a modelului X-Type a fost amanata pentru a doua parte a anului 2016 sau chiar inceputul lui 2017. 

 
 

Potrivit oficialilor Jaguar, decizia este motivata de faptul ca noul XF va fi lansat de-abia in 2015, iar britanicii se tem ca X-Type (ce va avea foarte multe dintre caracteristicile conceptului Bertone Jaguar B99, foto) va “manca” din piata fratelui mai mare.

Viitoarea generatie XF va fi oferi insa un spatiu mult mai generos in interior si va creste si din punctul de vedere al dimensiunilor exterioare, astfel incat mezinul X-Type nu va mai fi o amenintare.

Dovada ca orice veste proasta ascunde si una buna, Jaguar va avea astfel mai mult timp la dispozitie pentru a-l rafina pe X-Type inainte de lansarea de peste cinci ani.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1592 :: 17.78MB