No SSO cookie

Mercedes va produce motoare electrice la Berlin

voteaza
(0/ 0)
Mercedes va produce motoare electrice la Berlin
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes se va ocupa de productia motoarelor electrice in fabrica sa din Berlin.

 
 

Fabrica Mercedes din Berlin va produce in viitorul apropiat motoare electrice destinate modelelor hibride. Mercedes va produce o noua generatie a unui motor electric ceva ajunge pe piata in 2012.


Propulsorul electric se va integra in trenul de rulare hibrid, cum este si cel al modelului S400 Hybrid. Facilitatea de productie din Berlin nu se va ocupa doar de asamblarea motorului electric, ci si de procesul de cercetare si dezvoltare.


Mai mult, Mercedes doreste sa investeasca in cercetarea si dezvoltarea unor noi generatii de bateriipe litium-ion. Pentru productia si asamblarea motoarelor electrice, Mercedes a investit 40 de milioane de euro intr-un spatiu destinat acestei activitati.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1934 :: 17.78MB