No SSO cookie

Mercedes va lansa un B Klasse electric

voteaza
(0/ 0)
Mercedes va lansa un B Klasse electric
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Surse din interiorul companiei indica faptul ca parteneriatul Mercedes-BYD se va materializa printr-un model B Klasse electric.

 
 
Mercedes a semnat in luna martie un parteneriat cu cei de la BYD (Build Your Dreams). Parteneriatul este unul 50:50, implicarea celor doua companii fiind una echilibrata. Noile modele vor fi comercializate de o compania comuna numita Shenzhen BYD Daimler New Technology Co. Ltd. BYD este cel mai mare producator de baterii si tehnologii bazate pe baterii din China. Mercedes lucreaza la dezvoltarea unor modele Smart si B Klasse electrice.

Dieter Zetsche a declarat ca datorita acestei colaborari, Mercedes va dezvolta o tehnologie electrica mai avansata, iar piata chineza este una foarte buna pentru astfel de modele. Oficialii BYD au declarat ca primul model va fi realizat in cel mai scurt timp posibil. BYD va incepe comercializare modelelor electrice in Europa incepand cu anul 2011.

Platforma folosita va fi una cu tractiune frontala. Noul model va avea bateriile pozitionate in interiorul platformei. Acest lucru va ajuta la pastrarea unui centru de greutate jos, rezultand astfel o stabilitate ridicata. Platforma va fi singurul lucru comun cu modelul B Klasse standard. Noul model electric va avea un design si un interior complet nou.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1513 :: 17.78MB