No SSO cookie

Mercedes va inregistra o crestere de 10% in 2010

voteaza
(0/ 0)
Mercedes va inregistra o crestere de 10% in 2010
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Piata chineza a sustinut o crestere de 9,8% a vanzarilor Mercedes in prima jumatate a anului, iar modelele S-Klasse si E-Klasse au fost campionii acestei cresteri.

 
 

Vanzarile Mercedes au crescut in iulie a acestui an cu 17 procente, pe fondul unei cereri ridicate venite pentru modelele de top de pe piata chineza. Astfel, Mercedes va beneficia de un start bun pentru al treilea trimestru al anului.


Chiar si in aceste conditii Mercedes doreste o rata mai mare de crestere. Mercedes E-Klasse a cunoscut o crestere de 34% pentru versiunea sedan, in timp ce break-ul a fost vandut de patru ori mai mult. Canzarile pentru S-Klasse au cunoscut o crestere de 47%.


Cele doua modele au ajutat mercedes sa ajunga la o crestere de 9.8% pentru primele doua trimestre, insa specialistii sustin ca nivelul intregului an, cresterea nu va putea depasi 10%. Piata chineza a ajutat Mercedes sa fie in top, vanzarile brandului german crescand de trei ori in aceasta regiune.



Robert Gherghe


 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1871 :: 17.78MB