No SSO cookie

Mercedes SLS AMG, in Romania de la 177.310 euro cu TVA

voteaza
(0/ 0)
Mercedes SLS AMG, in Romania de la 177.310 euro cu TVA
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cel mai dorit model mercedes a fost lansat si pe piata din Romania. Noul SLS AMG are un pret de 177.310 eucu cu toate taxele incluse.

 
 

Mercedes a lansat pe piata romaneasca noul model SLS AMG, care este disponibil din aceasta luna la un pret de baza incepand cu 177.310 euro cu TVA, a anuntat importatorul auto, conform Newsin. Pretul de baza fara TVA este de 149.000 euro.

Noul Mercedes-Benz SLS AMG are caroseria din aluminiu, motor AMG de 6,3 litri V8 cu o putere de varf de  571 de cai. SLS AMG accelereaza de la 0 la 100 km pe ora  in 3,8 secunde, si poate atinge o viteza de 317 km/h. De asemenea, consumul de combustibil este de 13,2 litri pe 100 kilometri.
 

Daimler AG, Stuttgart, cu diviziile sale Mercedes-Benz Cars, Daimler Trucks, Daimler Financial Services, Mercedes-Benz Vans si Daimler Buses, este unul dintre leaderii globali in producerea autovehiculelor pentru pasageri premium si leaderul global al pietei de camioane de categorie mare si medie, precum si autobuze.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2032 :: 22.18MB