No SSO cookie

Mercedes pregateste un nou S Klasse pentru 2012

voteaza
(0/ 0)
Mercedes pregateste un nou S Klasse pentru 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes va lansa pana la sfarsitul anului 2012 un model S Klasse cu un design mai fluid.

 
 
Noul Mercedes S Klasse se va baza pe conceptul F700. Germanii doresc sa lanseze o masina care sa urmeze designul modern, un design cu forme mai voluptoase. Noul model a fost surprins in timpul testelor de oras.

Mercedes
va dota noul S Klasse cu noile propulsoare V6 si V8 MoVe. Propulsoare care incepand cu aceasta toamna vor fi introduse si pe modelul E Klasse si C Klasse. Noile propulsoare V6 sunt dotate cu tehnologia start and stop si un sistem de injectie directa imbunatatit. Datorita acestor imbunatatiri, noul model va avea un consum cu 24% mai mic.

Propulsorul V8 de 4.6 litri inlocuieste vechiul motor de 5.4 litri, dar resuseste sa creasca puterea si cuplul prin folosirea unui sistem bi-turbo. Puterea a crescut cu 12% ajungand la 429 CP, iar cuplul cu 32%, in timp ce consum si emisiile de CO2 au fost reduse. Noul S Klasse ar putea primi de asemenea si cel mai mic propulsor regasit vreodata pe acest model. Modelul se va numi S 250 CDI si va fi dotat cu un propulsor de 2.1 litri capabil sa dezvolte 204 CP.

Mercedes va lansa si doua variante hibride, una bazata pe propulsorul amintit anterior si pe un propulsoru V6 in linie. Mercedes a negat zvonul care spunea ca noul S Klasse va primi un propulsor Diesotto. Acesta combina caracteristicile unui propulsor diesel cu cele ale unui propulsor pe benzina. 

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1800 :: 17.78MB