No SSO cookie

Mercedes pregateste un A Klasse AMG

voteaza
(0/ 0)
Mercedes pregateste un A Klasse AMG
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes doreste ca cea de-a treia generatie A Klasse sa fie disponibila si intr-o versiune AMG. Germanii doresc sa realizeze un hatcback sportiv, dar cu dotari premium.

 
 
Noul Mercedes A Klasse AMG va fi dotat cu un propulsor supraalimentat si cu tractiune integrala. Noul model va concura cu Ford Focus RS si Volkswagen Golf R.

Noul sef AMG, Ola Källenius a declarat ca modelul A Klasse AMG va schimba modul in care tinerii privesc modelele Mercedes si va prezenta noua directie a echipei de performanta AMG. Inginerii AMG lucreaza deja la un propulsor cu patru cilindri care foloseste noua tehnologie cu injectie directa. Noul A Klasse AMG va fi primul model Mercedes care va fi dotat cu noul sistem de supraalimentare realizat impreuna cu cei de la Hyprex.

Dat fiind faptul ca noul AMG se va raporta la modelul Golf R, puterea dezvoltata va fi in jur de 270 CP. Transmisia va fi una automata cu dublu ambreiaj, iar tractiunea integrala va cea folosita pe noul offroader GLC. 

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1901 :: 22.11MB