No SSO cookie

Mercedes lanseaza 20 de noi modele pana in 2014

voteaza
(0/ 0)
Mercedes lanseaza 20 de noi modele pana in 2014
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes va lansa pe piata in urmatorii patru ani nu mai putin de 20 de noi modele. Mercedes intentioneaza sa redevina primul producator auto premium din lume.

 
 
 Mercedes anunta ca va lansa pana in 2014 circa 20 de noi modele. Anul acesta, marca germana a venit cu versiunile restilizate ale modelelor CL, Viano si Maybach, facelift la Smart Fortwo si noul CLS.


Insa, Mercedes va prezentam mult mai mult in anii in care urmeaza. Spre exemplu, in 2011 Mercedes va lansa pe piata noul model C-Klasse, varful de lance privind vanzarile din gama sa. Mai mult, Mercedes va plusa si cu noul C-Klasse Coupe. Anul viitor va consemna aparitia noului Mercedes SLS in varianta roadster si va marca lansarea noilor generatii SLK si ML.


In 2012 va veni randul lui SLS E-Cell, supercarul electric care deocamdata a fost prezentat intr-o varianta de prototip, si a noii generatii Mercedes SL. Noua linie de modele din clasa mica isi va face aparitia in 2012, cand noile gebneratii ale lui Smart Fortwo, A-Klasse si B-Klasse. Odata cu noile generatii, vom vedea primul A-Klasse electric si primul SUV compact bazat pe B-Klasse si botezat dupa toate probabilitatile BLK.


In 2013 va veni randul lui GLC, un model SUV coupe. In sfarsit, anul 2014 va apartine noului Mercedes CL Cabrio, o versiune de serie a celebrului concept Ocean Drive. Noile modele Mercedes au menirea de a readuce brandul german in topul segmentului premium, urmand ca acesta sa ajunga la un volum anual al vanzarilor de 1,5 milioane unitati.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1601 :: 17.78MB