No SSO cookie

Mercedes E63 AMG primeste un facelift interior minor

voteaza
(0/ 0)
Mercedes E63 AMG primeste un facelift interior minor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes a oferit informatii si imagini noi cu privire la interiorul pregatit pentru modelul E63 AMG, model pregatit pentru anul 2011.

 
 
Noul model Mercedes E63 AMG va primi un interior cu un facelift minor. Acesta va primi noi insertii de piele Artico in zona superioara a bordului si a portierelor. Mercedes a optat de asemenea si pentru folosirea unui negru lucios pentru partea superioara a consolei centrale.

Pe langa aceste dotari standard, Mercedes ofera si dotari optionale Designo Leather II. Acest pachet consta in imbracaraea in piele nappa a partii de jos a bordului, a buzunarelor portierelor,  a torpedoului si a partii laterale a consolei centrale. Pretul pachetului Designo Leather I este de 2856 de euro, iar cel al pachetului Designo Leather II este de 4700 de euro.

In ceea ce priveste performantele, modelul 2011 va folosi acelasi propulsor V8 de 6.2 litri, propulsor capabil sa dezvolte 525 CP. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 4.5 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h. Transmisia folosita este una automata cu sapte rapoarte MG Speedshift MCT.

Pretul
unui model Mercedes E63 AMG sedan este de 105.000 de euro, iar modelul combi costa 108.000 de euro.


Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2751 :: 17.79MB