No SSO cookie

Mercedes CLS si BMW Serie 5 de la Wald International

voteaza
(0/ 0)
Mercedes CLS si BMW Serie 5 de la Wald International
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Wald International a publicat primele fotografii cu pachetul de design Black Bison, dedicat perechii germane Mercedes-Benz CLS si BMW Serie 5.

 
 
 

Chiar daca nu am inteles de ce japonezii au lansat pachetul simultan pentru doua modele produse de companii altfel angajate intr-un razboi total pe piata, ne multumim sa apreciem ca in sfarsit CLS si Serie 5 se alatura pe lista Black Bison lui Rolls-Royce Phantom, Maserati Quattroporte, Lexus LS si BMW Serie 7.

 

In ceea ce il priveste pe Mercedes CLS, masini a primit in cadrul Black Bison un spoiler extrem de agresiv in partea frontala, spoilere cu fante de aerisire si praguri lateral aerodinamice. Pentru a accentua efectul acestor modificari, suspensia a fost si ea coborata iar jantele au fost inlocuite cu unele mult mai masive.

 

Pe de alta parte, BMW Serie 5 F10 arata, spunem noi, mult mai bine datorita unui spoiler fata revizuit, a unei grile cu contur negru, praguri laterale aerodinamice si a unor jante stralucitoare. In partea din spate, sunt montate doua spoilere, o bara foarte agresiva din punct de vedere vizual si patru iesiri pentru sistemul de evacuare.

 

Wald International nu a pus la dispozitie presei si o lista de preturi, insa doritorii unui pachet de design Black Bison pot contacta direct compania pentru acestea si pentru mai multe informatii.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2056 :: 22.15MB