No SSO cookie

Mercedes CL 600 imbina eleganta si sportivitatea

voteaza
(0/ 0)
Mercedes CL 600 imbina eleganta si sportivitatea
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marca germana Mercedes, aflata intr-o perpetua inovatie, a impus recent citeva retusuri stilistice versiunii CL 600. Cu un motor avind o putere maxima de 500 CP, modelul coupe creeaza un precedent al marcii cu Stea.

 
 
Vechiul coupe CL 600, derivat din Clasa S, cu un motor V12 de 367 CP si un cuplu maxim de 530 Nm, tine deja de trecut. Versiunea restilata a coupe-ului CL 600 va avea un motor V12 Biturbo de 500 CP si un cuplu de 800 Nm. Astfel "inarmat", Cl 600 poate trece de la 0 la 100 km/ora in 4,8 secunde, iar consumul motorului V12 nu depaseste 15 l/100 km.
[poza1s] Mercedes este de asemenea un precursor in materie de tehnologie a echipamentelor. Este cazul captorilor plasati in locurile din fata care, in caz de soc, detecteaza si apreciaza masa pasagerilor pentru a controla intensitatea impactului airbaigs-urilor cu oprire programata. De asemenea, modelul CL pastreaza suspensia controlata ABC, care permite mentinerea stabilitatii vehiculului pe sosea in permanenta.
Interiorul a suferit mici modificari in ceea ce priveste ecranul consolei centrale, care regrupeaza comenzile, acesta avind o marime de 16,5 cm. Modificarile estetice exterioare sint minime, cea mai vizibila reprezentind-o design-ul farurilor spate, acum mai sportiv.
Sinteza perfecta a elegantei si sportivitatii, noul CL 600 va fi lansat in toamna anului viitor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

am ui o unu %-P :coolgrin:

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1765 :: 22.09MB