No SSO cookie

Mercedes-Benz si LEGO au creat cel mai mare model TECHNIC

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Benz  si LEGO au creat cel mai mare model TECHNIC
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

LEGO Unimog 4000 are mai mult de 2000 de piese si o lungime de  peste 38 de cm.

 
 

Cand vine vorba sa construiesti din piese LEGO, marimea conteaza cu siguranta.

Cu o lungime impresionanta de 38.6 cm de la bara de protectie fata pana la bara de protectie spate si  mai mult de 2.000 de piese, Mercedes-Benz Unimog, la scara de 1:12,  va fi cu siguranta o provocare pentru cei carora le place sa construiasca cu piese LEGO.

LEGO Unimog 4000 a fost creat pentru a celebra, in acest an, 60 de ani de existenta a camioanelor Mercedes-Benz. Cei interesati pot cumpara LEGO Unimog 4000 din magazinele Argos sau Lego, la un pret de aproximativ 177 Euro.

Potrivit societatii LEGO Danemarca, modelul de serie TECHNIC este pe deplin functional si dispune de un troliu fata, plug de zapada optional,  bara de suspensie, diferentiale, un sasiu pentru tractiune integrala si o reproducere detaliata a motorului.

Mark Hopkins, Director de vanzari la Unimog Marea Britanie, a comentat: "Unimog este "unealta de baza" pentru unele operatii, dar este, de asemenea, un vehicul care a incitat imaginatia celor care conduc si lucreaza in fiecare zi pe unul, asa ca suntem incantasi sa sarbatorim a  60-a aniversare, prin crearea modelul cel mai complex din gama TECHNIC pentru ca entuziastii Unimog sa creeze si sa se bucure!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2674 :: 19.27MB