No SSO cookie

Mercedes-Benz si Ducati sarbatoresc un an de parteneriat

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Benz si Ducati  sarbatoresc un an de parteneriat
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz si Ducati s-a materializat la Bologna Motor Show

 
 

Mercedes-Benz si-a unit fortele cu Ducati cu un an in urma, iar cele doua branduri au ales Bologna Motor Show pentru a marca implinirea unui an de parteneriat.

Cele doua companii au prezentat un SLK 55 AMG si un Streetfighter 848. Ambele vehicule sunt vopsite in culoarea Streetfighter Yellow, iar Mercedes-Benz spune ca AMG ar putea adauga culoarea pe lista de optiuni personale, daca va exista cerere.

SLK 55 AMG are, de asemenea, cusaturi personalizate contrastante, galbene, pe piesele din interior, cum ar fi volanul sport si scaunele.

Nici SLK 55 AMG si nici Streetfighter 848 nu se lauda cu vreo modificare de performanta, dar nu este o problema, din moment ce ambele vehicule sunt puternice. Mercedes-Benz SLK este cel mai puternic fabricat pana in prezent, avand un motor aspirat natural de 5.5 litri V8, cu 422 cai putere, iar Streetfighter 848, care cantareste 257 kg, are 132 CP.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de ovyy

Cred ca fac echpa buna impreuna.

scris de carmenflorin

Mercedes-Benz este apreciata de mine si este mai aproape de sufletul meu, asa ca le urez ,,BAFTA'' in tot ceea ce si-au propus.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5385 :: 22.17MB