No SSO cookie

Mercedes-Benz România susține câștigătorii concursului național de înot „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni”

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Benz România susține câștigătorii concursului național de înot „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni”
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes-Benz România a oferit echipamente sportive atȃt micilor înotători, cȃt şi antrenorilor

 
 

Am acceptat cu plăcere invitaţia celor de la Mercedes-Benz România la conferinţa de presă ce a prezentat noul parteneriat realizat de companie pentru susţinerea copiilor talentaţi la înot.

În perioada 7–14 septembrie, Stejarii Country Club găzduiește cantonamentul naţional de înot al cȃştigătorilor competiţiei „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni”. Mercedes-Benz Romȃnia îi susține pe cei 24 de finaliști cu articole și echipamente sportive.

„Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni” a fost un concurs național de înot, desfăşurat în luna iulie 2014, care a avut ca scop descoperirea copiilor talentaţi ce pot deveni campionii României de mâine. Competiția, realizată în parteneriat cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, a reunit 250 de participanți, dintre care au fost selectaţi în final 24 de copii. Fetele şi băieţii cu vârste cuprinse între 9 şi 11 ani, care s-au remarcat în cadrul acestui concurs, vor participa timp de o săptămȃnă la cantonamentul susţinut de Stejarii Country Club şi Mercedes-Benz Romȃnia.

Mercedes-Benz România a oferit echipamente sportive atȃt micilor înotători, cȃt şi antrenorilor. Cei 24 de copii beneficiază de rucsacuri şi articole sportive pentru înot, cu însemnele Mercedes-Benz, pentru cantonament şi pentru antrenamentele viitoare. De asemenea, cei nouă antrenori care îi instruiesc au primit echipament profesionist Mercedes-Benz pentru pregătirea zilnică a copiilor. În plus, Stejarii Country Club va pune la dispoziție bazinul de dimensiuni olimpice pentru practicarea antrenamentelor, care vor fi coordonate de fosta campioană olimpică Camelia Potec, asigurând toate condiţiile necesare pentru desfăşurarea optimă a acestui cantonament.

“Suntem onoraţi să facem parte din acest proiect, susţinând foarte activ această acţiune prin organizarea competiţiei iniţiale care a fost şi o selecţie pentru cei 24 de copii. Următoarea acţiune este acest cantonament de 7 zile în care aceşti viitori campioni au ocazia să se antreneze într-o locaţie la standarde internaţionale în ceea ce priveşte un bazin olimpic.”, a declarat în cadrul conferinţei de presă Mihai Popa, Director Operaţional Stejarii Country Club.

“Am rugat 8 specialişti de la nataţie, antrenori, să facă parte dintr-o comisie în care să selecţioneze cei mai talentaţi copii. Nu ne-am luat după podiumul pe care aceştia l-au avut la această competiţie şi nu ne-am luat după timpii pe care ei i-au obţinut în acest an la competiţii internaţionale sau chiar la această competiţie care a avut loc la Stejarii Country Club în luna iulie. Această comisie a făcut selecţia doar după stilul pe care l-au avut aceşti copii în probele înotate aici, un stil curat, foarte bine pus la punct, un stil în care se vedea pur şi simplu talentul. Cei 24 de copii selecţionaţi, din punctul de vedere al comisiei care a deliberat timp de 10 ore după competiţie, au foarte mari şanse să ajungă viitorii campioni de mâine.”, a declarat Camelia Potec, Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, la conferinţa de presă.

“Copiii vor începe de astăzi un antrenament intens care le va îndruma paşii spre o glorie viitoare. Suntem alături de ei oferindu-le echipament sportiv, foarte important în susţinerea lor în cadrul acestui challenge pe care şi l-au luat şi alături de care Camelia Potec îi va ajuta în dezvoltarea lor ca viitori înotători de performanţă şi practic le oferim acest echipament sportiv atât lor cât şi antrenorilor lor. Nu suntem la prima colaborare cu Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, la începutul anului încheind un parteneriat prin care am pus la dispoziţie pentru o perioadă de 3 ani un Mercedes-Benz Vito pentru activităţile de transport necesare zi de zi în activitatea federaţiei. Ca parte a echipei Mercedes-Benz am crezut întotdeauna în puterea de a inspira şi motiva şi aşa cum ştiţi compania noastră îşi desfăşoară activitatea de zi cu zi sub motto-ul, de peste 125 de ani, “The best or nothing”, inventat şi iniţiat de Gottlieb Daimler”, declară Valeriu Zaharia, Sales and Marketing Manager Cars Mercedes-Benz România.

„Ori de câte ori avem ocazia, ne implicăm cu plăcere în inițiative ce susțin talentul şi ambiţia, valori care pot conduce către excelenţă. Le dorim mult succes copiilor selectaţi şi sperăm ca, pe viitor, să devină stele care strălucesc în clasamentele internaţionale de înot!”, afirmă Boris Billich, CEO şi Preşedinte Mercedes-Benz România.

Mercedes-Benz România nu este la prima colaborare cu Federația Română de Natație şi Pentatlon Modern. La începutul anului, a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito. Timp de trei ani, cele trei organizaţii sportive vor putea utiliza acest autovehicul în activităţile pe care le vor desfăşura.

Mai mult, în luna iulie, Mercedes-Benz România a încurajat și susținut sportivii români în cadrul Campionatelor de Înot, desfășurate la nivel național și european. Înaintea acestor competiţii, compania a oferit echipamente sportive înotătorilor, arbitrilor și antrenorilor. În plus, sportivii selectați pentru campionatele europene au fost transportați la aeroport, în confort și siguranță, la bordul Mercedes-Benz Vito.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3301 :: 22.21MB