No SSO cookie

Mercedes-Benz CL 500 de la VATH

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Benz CL 500 de la VATH
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul german VATH a anuntat punerea la dispozitia clientilor a unui nou kit de conversie pentru modelul CL 500 (C216) de la Mercedes-Benz.

 
 

Tuningul incepe de sub capota, prin intermediului unui upgrade de putere pentru vechiul propulsorul V8 de 5,5 litri, compus dintr-o remapare a unitatii centrale, axe cu came sport, catalizator din otel inoxidabil si filtre de aer performante.

 

Puterea a fost crescuta pana la 460 CP, in timp ce momentul-motor a atins nivelul de 600 Nm (fata de cei 388 CP in versiunea standard). Am spus “vechiul” propulsor pentru ca noul CL 500 Blue Efficiency vine in standard cu un motor V8 twin-turbo de 4,6 litri, ce livreaza 435 Cp si 700 Nm.

 

Limitarea electronica a vitezei maxime a fost crescuta de asemenea de la 250 pana la 290 km/h, iar sistemul de evacuare sport este fabricat in intregime din otel inoxidabil. VATH a adaugat de asemenea sisteme de racire suplimentare, pentru combustibil si pentru uleiul din motor, pentru a imbunati performanta.

 

In ceae ce priveste aerodinamica, VATH a adaugat un sub-spoiler, un diffuser in partea din spate si o aripa deportanta pe capacul portbagajului. Toate aceste elemente sunt fabricate din fibra de carbon.

 

Rotile si suspensia au fost si ele modificate, fiind disponibile jante de 20 inch cu anvelope 245/30 pentru axa-fata si 285/25 pentru axa-spate. Suspensia este ajustabila cu trei presetari si sunt montate de asemenea si frane performante.

 

In interior, tunerul german ofera elemente din fibra de carbon pentru panourile de bord si pentru portiere, precum si cateva tipuri diferite de volane sport, un vitezometru cu gradatii pana la 360 km/h si covorase cu emblema VATH brodata.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5975 :: 22.12MB