No SSO cookie

Mercedes-Benz BLS va fi lansat in 2014

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Benz BLS va fi lansat in 2014
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Din moment ce BMW si Audi isi concentreaza eforturile in ultima vreme pe segmentele inferioare ale pietei, nu era decat o chestiune de timp pana ce Mercedes va face acelasi lucru. Iar acest fapt va fi evident peste trei ani, odata cu lansarea modelului BLS.

 
 
 

Poreclit “baby-CLS”, modelul este deja pomenit cu jumatate de glas de cateva luni bune, surse neoficiale mentionand recent ca masina va fi lansata cel mai probabil in 2014.

 

Tocmai din aceasta cauza, detaliile cunoscute sunt extrem de putine, insa este foarte posibil ca in privinta aspectului, liniile conceptului Mercedes-Benz F800 (foto) precum si cele ale lui CLS sa se regaseasca pe noul model.

 

Tot neoficial, masina va utiliza o noua platforma de constructie, denumita MFA, si va avea tractiunea pe axa fata. Variantele de motorizare sunt invaluite in mister, insa Autoexpress considera ca pe lista va fi inclus atat un propulsor de doi litri pe benzina, cu 200 CP, cat si un diesel de 2,2 litri ce dezvolta 170 CP. In plus, masina este foarte posibil sa fie oferita si cu motoare Renault, “produse” ale recentei aliante dintre cele doua grupuri.

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2878 :: 17.79MB