No SSO cookie

Mercedes-Benz a prezentat GL Grand Edition

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Benz a prezentat GL Grand Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes-Benz a prezentat primele fotografii si informatii oficiale cu GL Grand Edition, varful si totodata “cantecul de lebada” al actualei generatii GL. 

 
 

Fata de GL “standard”, Grand Edition se deosebeste printr-o noua parte frontala, cu o grila proeminenta, faruri cu geamul cu tenta inchisa si lumini de drum LED. De asemenea, printre “specialitatile” modelului se numara embleme speciale, suporturi din aluminiu pe plafon si jante exclusive, de 20 inch.

In interior, habitaclul luxos a primit tapiterie din piele de doua culori, ornamente negre si pedalier din otel inoxidabil.

In ceea ce priveste motorizarile, clientii pot alege dintre patru variante de propulsor. La baza este oferit 350 BlueTec (211 CP, 540 Nm), in timp ce 350 CDI BlueEfficiency ofera 265 CP si 620 Nm. In tabara motoarelor pe benzina sunt prezente V8-ul de 4,6 litri *335 CP si 460 Nm), precum si V8-ul de 5,5 litri, cu 388 CP si 530 Nm.

In Germania, Mercedes-Benz GL Grand Edition va avea preturi ce pornesc de la 80.206 euro (inclusiv TVA de 19%). Primele unitati vor fi livrate clientilor in ultima parte a acestui an.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1349 :: 17.78MB