No SSO cookie

Mercedes a acordat premiul de excelenta la TIFF 2010

voteaza
(0/ 0)
Mercedes a acordat premiul de excelenta la TIFF 2010
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes-Benz a recunoscut si premiat excelenta in cadrul festivalului, acordand Premiul de Excelenta TIFF 2010 maestrului Liviu Ciulei.

 
 

Mercedes-Benz a interpretat pentru a treia oara, consecutiv, un rol de exceptie la TIFF 2010, intre 28 mai - 6 iunie la Cluj-Napoca. Mai exact a pornit in cautarea excelentei, exprimand, totodata, complicitatea marcii germane cu cea de a 7-a arta, atat la nivel mondial, cat si in plan autohton. Parteneriatul cu Festivalul International de Film Transilvania reprezinta o continuare fireasca a asocierii initiate in 2008.

Productiile senzationale, invitati de marca, surprize inedite, petreceri incendiare, evenimente interesante si un numar impresionant de participanti au alcatuit cadrul in care Mercedes-Benz a demonstrat si de aceasta data adaptabilitatea si flexibilitatea marcii atunci cand vine vorba de manifestari culturale autohtone capabile sa fascineze cinefilii din intreaga lume.
 

Mai mult, autovehicule care apartin Noii Clase E Mercedes-Benz, alaturi de Mercedes-Benz Viano s-au aflat in totalitate la dispozitia invitatilor, printre care s-au numarat: Wim Wenders, Monica Barladeanu, Martin Blaney, Christine Dollhofer si Geoffrey Gilmore.

Si in 2010, Mercedes-Benz a recunoscut si premiat excelenta in cadrul festivalului, acordand Premiul de Excelenta TIFF 2010 unei personalitati care si-a adus contributia deosebita la afirmarea filmului romanesc si valorii cinematografiei autohtone. In 2008, Premiul de Excelenta a fost inmanat de Mercedes-Benz maestrului Radu Beligan, iar in 2009, maestrului Mircea Albulescu. in acest an, Mercedes-Benz a acordat Premiul de Excelenta TIFF 2010 maestrului Liviu Ciulei, personalitate marcanta a filmului si teatrului romanesc.
 

Cariera sa spectaculoasa include peste 20 de filme la care a lucrat in calitate de regizor, actor sau scenarist, precum si numeroase spectacole de teatru, unde si-a pus semnatura in calitate de regizor, scenograf sau actor, recompensate de-a lungul timpului cu distinctii prestigioase. Experientei in calitate de regizor, actor, scenograf sau scenarist i s-a adaugat si cea a unui foarte bun director artistic, Liviu Ciulei ocupand aceasta pozitie timp de 10 ani pentru Teatrul Bulandra din Bucuresti, dar si pentru Teatrul Tyrone Guthrie din Minneapolis. De asemenea, Liviu Ciulei a fost profesor de teatru la doua universitati prestigioase: Columbia University si New York University. in prezent, Liviu Ciulei este Director Onorific al Teatrului Bulandra.
 

Mercedes-Benz se confunda cu istoria automobilismului, dar in acelasi timp, si cu ideea de excelenta. In acest an, Mercedes-Benz Romania a reunit in cadrul TIFF actiuni, personalitati si manifestari care au vorbit natural despre o astfel de idee.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2854 :: 17.79MB