No SSO cookie

Media emisiilor de CO2 la masinile noi a scazut cu 12%

voteaza
(0/ 0)
Media emisiilor de CO2 la masinile noi a scazut cu 12%
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Emisiile de CO2 la masinile noi ai scazut cu 12% in ultimii sase ani la nivelul Europei.

 
 

Emisiile de CO2 de la masinile noi au scazut la nivelul europei cu 12 procente din 2003 pana in prezent, conform unui studiu JATO Dynamics. Media de emisii la nivel continental pe un vehicul este de 145.9 g/km cu 20g/km decat era in 2003.


Studiul JATO Dynamics releva faptul ca la nivelul celor 21 tari din UE care au fost analizate peste 50% dintre vehiculele noi au emisii de 140 g/km sau mai putin. Acum sase ani vehiculele care puteau intra in acesti parametri erau sub 23%. Concluzia speialistilor JATO Dynamics este ca reazultatele inregistrate in prezent sunt remarcabile si demonstreaza cat repede a reactionat industria auto la cerintele mediului inconjurator.


In 2003, doar 23% dintre masinile noi aveau emisii de 130 g/km. In 2007 cifra a ajuns sa fie la 40%, in 2008 la 51% iar anul trecut s-a ajuns la 69%.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1642 :: 22.17MB