No SSO cookie

McLaren deschide 35 de reprezentanţe inutile?

voteaza
(0/ 0)
McLaren deschide 35 de reprezentanţe inutile?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

McLaren deschide 35 de reprezentanţe pentru a comercializa modelul MP4-12C, a cărui producţie este deja  vândută în avans pentru următorii trei ani!

 
 

McLaren London este primul dintre  cele 35 de show-room-uri pe care McLaren le deschide în 19 ţări ale lumii. Problema este că în aceste reprezentanţe nu vor prea fi maşini de expus şi mai ales de vândut.

Conform rapoartelor oficiale, care-l citează pe directorul regional McLaren pentru Asia, Orientul Mijlociu şi  Africa,  noul MP4-12C, mai precis producţia acestui supercar  este vândută pentru următorii trei ani, în avans. Vehiculul a fost atât de bine primit de către clienţi, încât McLaren caută acum o posibilitate de a-i satisface pe toţi.

Numerele la care se face referire, vizau producţia iniţial stabilită de McLaren, după lansarea modelului MP4, adică 1000 de unităţi pe an. Însă capacitatea de producţie poate creşte la 4000, graţie liniilor de asamblare de la Woking. McLaren nu poate construi 4000 de unităţi MP4, anual. Sau cel puţin nu pote face asta prea curând, însă poate produce 4000 de unităţi, cifră care inglobează toate modelele firmei, căutând între timp o souluţie pentru a acoperi uriaşa cerere pentru MP4.

Indiferent câte unităţi MP4-12C va construi McLaren, acestea vor fi comercializate printr-o reţea de 35 de magazine proprii. După cel din Londra, urmează Manchester şi Birmingham, apoi tot în Europa: Belgia, Franţa. Germania, Italia, Spania şi Eleveţia. Toate repezentanţele sunt planificate a fi deschise până la finele anului în curs. Şi printre ele se mai găsesc locaţiile din America de Nord: Chicago, Dallas, Los Angeles,  NewYork,  Miami, Newport Beach, Philadelphia, San Francisco, Tampa şi Toronto.

Iar dacă lista de comenzi este închisă pentru următorii trei ani, cele 35 de reprezentanţe vor servi nevoilor clienţilor deja existenţi, pentru  service, consumabile şi informaţii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2596 :: 22.17MB