No SSO cookie

McLaren cauta solutii pentru tehnologia hibrida

voteaza
(0/ 0)
McLaren cauta solutii pentru tehnologia hibrida
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

McLaren doreste sa dezvolte o tehnologie hibrida proprie, destinata masinilor sport, si de competitie, pe care le va constrrui in urmatorii ani.McLaren doreste sa dezvolte o tehnologie hibrida proprie, destinata masinilor sport, si de competitie, pe care le va constrrui in urmatorii ani.

 
 
Vara trecuta, firma McLaren posta un anunt prin care cauta un inginer cu experienta, specializat in tehnologia hibrida. In aceasta vara, exista un nou post liber, oferit de aceeasi companie, si legat de acelasi domeniu de interes, hibrizii. McLaren cauta acum un inginer pentru partea electrica, specializat in electrica sistemelor vehiculelor hibride.


McLaren n-a facut un secret din faptul ca-si doreste o tehnologie hibrida proprie, iar anunturile de angajare a specialistilor din domeniu, nu face decat sa intareasca parerea despre fermitatea intentiilor avute. Potrivit unui reportaj realizat depublicatia Autocar, McLaren doreste sa ramana competitiv si pe acest plan, mai ales ca Ferrari si Laborghini si-au definitivat deja clar pozitiile.


Casa lui Ron Denis are in planuri sa lanseze trei noi modele in cate cinci variante, in anii urmatori, dar fata de Ferrari si Lamborghini, preconizeaza sa vanda numai 4000 de unitati pe an. Este extrem de interesant de urmarit ce se va intampla, mai cu seama stiut fiind faptul ca firma britanica are obiceiul sa inoveze si sa castige, nu doar sa tina pasul cu concurenta.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3404 :: 17.79MB