No SSO cookie

Mazda6 - Un model recunoscut pentru designul sau remarcabil

voteaza
(0/ 0)
Mazda6 - Un model recunoscut pentru designul sau remarcabil
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noua Mazda6 a fost distinsa cu premiul red dot 2013, oferit pe plan international pentru produsele cu un design remarcabil.

 
 

Se adauga astfel inca un premiu in portofoliul noului varf de lance Mazda si al temei de design revolutionare KODO – Sufletul miscarii.

Juriul, format din 37 de experti in design, a analizat concurentii pe baza a noua criterii, alegand noua Mazda pentru atribute cum ar fi nivelul ridicat de inovatie in design. KODO reprezinta filosofia de design Mazda destinata noii generatii de autovehicule. Inspirata de explozia de energie eliberata de animalele sau de atletii care initiaza miscari, KODO simbolizeaza caracteristicile distinctive Mazda de vitalitate si de agilitate, completand ideal abordarea companiei de a sfida conventionalul in constructia de automobile fun-to-drive.

Mazda a mai fost rasplatita cu premii pentru design, ocupand primul loc in categoria modele concept la editia 2012 a German Design Council Automotive Brand Contest cu modelul Takeri, in timp ce noua Mazda6 s-a numarat printre finalistele World Car Design of the Year.

Avand la baza conceptul Takeri, noua Mazda6 – al doilea model care integreaza design-ul KODO – prezinta gama completa de tehnologii inovatoare SKYACTIV pentru a oferi senzatia Jinba Ittai, de unitate intre sofer si masina, specifica Mazda. Modelul etalon Mazda integreaza si cea mai avansata forma a viziunii Sustainable Zoom-Zoom si livreaza niveluri de consum, de performante si de siguranta intre cele mai bune din segment.

„Cu noua Mazda6 urmaream sa trezim simturile privitorului si sa intoarcem privirile gratie unui echilibru fara compromis care sa determine dorinta instantanee de a intra in masina si de a o conduce,” a declarat Peter Birtwhistle, designer sef la Centrul de Cercetare&Design Mazda din Europa. “Premiul red dot pentru design este o certificare pe masura pentru ce am reusit la Mazda prin intermediul expresiilor indraznete ilustrate de KODO.”

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2877 :: 17.79MB