No SSO cookie

Mazda urca in top cu noul model Mazda 6

voteaza
(0/ 0)
Mazda urca in top cu noul model Mazda 6
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda 6, noul model lansat de Mazda, concureaza direct cu BMW Seria 3, Honda Accord si VW Passat. Cu o alura agresiva, Mazda 6 este usor de recunoscut prin ecartamentele mari si centrul de gravitate foarte jos. Cele trei caroserii propuse de catre constructorul japonez ii confera o dinamica incontestabila.

 
 
Cu o largime mai mare cu 50 cm fata de principalii sai concurenti si un ampatament de 2675 mm, Mazda 6 are dimensiuni ideale de care se bucura din plin ocupantii sai fara a avea de suferit maleabilitatea masinii. O atentie deosebita a fost acordata pasagerilor din spate care beneficiaza de un confort superior gratie spatiului de care dispun la nivelul picioarelor.
[poza1s]Sistemele de suspensie fata si spate asigura un contact optim intre sol si roti. Suspensia spate tip multibrat este completata de o suspensie fata cu duble arcuri suprapuse. Echipata cu o directie asistata hidraulica, 4 frine cu ABS si EBD, sistem de control dinamic al stabilitatii (DSC), Mazda isi dovedeste exigentele de calitate la nivel de stabilitate, directie, eficacitate a sistemului de frinare si comfort. Pe linga gama variata a echipamentelor (climatizare, sistem de navigare prin satelit, sistem audio de inalta calitate), se remarca o specificitate a constructorului care mareste securitatea masinii: structura caroseriei in triplu H.
[poza2d]Mazda propune o noua generatie de motor pe benzina cu 4 cilindri, ca si un motor diesel "common rail". Noul motor cu 16 supape este produs in trei cilindri diferiti: 1,8 l/120 CP, 2,0 l/141 CP si 2,3 l/166 CP. Noul turbo diesel de 2,0 l cu injectie directa "common rail" va fi disponibil spre sfirsitul anului in doua versiuni CP: 120 si 136. Tot spre sfirsitul anului va fi lansata o versiune break Sport Wagon echipata cu un motor de 2,3 l S-VT, tractiune 4X4 si cutie automata cu 5 viteze "Activematic". Versiunile pe benzina Sedan cu 4 usi si Hatchback cu 5 usi au inceput sa fie comercializate la inceputul verii, in timp ce versiunile diesel si Sport Wagon vor fi lansate spre sfirsitul anului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1651 :: 22.09MB