No SSO cookie

Mazda pune la bataie un week-end cu Mazda3 MPS 260CP

voteaza
(0/ 0)
Mazda pune la bataie un week-end cu Mazda3 MPS 260CP
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Incepand de luni, 12 decembrie, incepe concursul „Competitia Echipelor Mazda3”

 
 

Incepand de luni, 12 decembrie ora 14:00, pana pe 9 ianuarie ora 12:00, Mazda va derula concursul “Competitia Echipelor Mazda3” pe pagina de Facebook Mazda Playground,  ce va avea ca mare premiu un drive-test pe parcursul unui week-end cu Mazda3 MPS 260CP. Participantii mai au sansa sa castige si alte 9 premii constand in machete ale aceluiasi model.

Pentru a se inscrie in concurs, utilizatorii site-ului de socializare trebuie sa acceseze prin intermediul paginii Mazda aplicatia dedicata si sa formeze echipe de cate trei persoane, invitandu-si prietenii prin mesaje pe wall. Pentru a spori sansele de succes, concurentii pot inscrie cat mai multe echipe.

„Prin aceasta aplicatie am vrut sa fim si mai aproape de fanii Mazda din online. Este un concurs simplu si distractiv, cu premii pe masura fanilor Mazda – test drive de un week-end cu Mazda3 MPS si machete pentru fiecare membru al echipelor castigatoare”, a declarat Dragos Grapinoiu, Marketing Manager Mazda.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, online, prin intermediul unei aplicatii specifice. Regulamentul si conditiile concursului sunt afisate pe Mazda Playground.

Mazda3 MPS sintetizeaza spiritul japonez Zoom Zoom. Cu o viteza maxima de 250 km/h si o accelerare de la 0-100 km/h in 6.1 secunde, hot hatch-ul Mazda se remarca prin aspectul aerodinamic subliniat de suspensia sport joasa, jantele de aliaj de 18”, priza de aer de pe capota si eleronul supradimensionat.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de lilif

Un concurs interesant. Cu siguranta cei mai norocosi fanii Mazda se vor bucura si de weekend-ul oferit si de machete frumoase. Felicitari!

scris de blue65

Super concurs! Cine nu isi doreste asa premiu!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2455 :: 17.78MB