No SSO cookie

Mazda CX-5 vine la Frankfurt 2011

voteaza
(0/ 0)
Mazda CX-5 vine la Frankfurt 2011
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda CX-5, SUV-ul crossover compact cu tehnologiile inovatoare SKYACTIV, va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt.

 
 

Mazda Motor Corporation va prezenta noul SUV crossover compact Mazda CX-5 in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Frankfurt din 2011 (13 – 25 septembrie 2011). CX-5 va fi primul model al noii generatii de produse Mazda ce vor ingloba gama completa a tehnologiilor inovatoare SKYACTIV si noua tema de design „KODO – Sufletul miscarii”.

Mazda CX-5 evolueaza caracterul "fun to drive" reprezentativ pentru Mazda si va fi introdus progresiv pe toate pietele incepand cu prima parte a lui 2012. Dezvoltat in jurul intregii serii de tehnologii SKYACTIV – incluzand noile motoare pe benzina si diesel, transmisii manuale si automate, caroseria si sasiul noi – CX-5 ofera un raspuns precis si o experienta superioara in condus, inregistrand in acelasi timp performante remarcabile de mediu si de siguranta.

Gama europeana de motorizari va include propulsorul SKYACTIV-G 2.0, benzina si SKYACTIV-D 2.2, diesel disponibile in versiuni standard si de mare putere. Fiecare motor are o rata de compresie record de 14:1 pentru o eficienta optima. Mazda se axeaza pe atingerea performantelor exceptionale de mediu pentru un SUV compact si are ca obiectiv un nivel de emisii de CO2 sub 120g/km pentru modelul de motor SKYACTIV-D 2.2.

Mazda CX-5 va fi de asemenea primul model de serie ce va ingloba noua tema de design Mazda, "KODO – Sufletul Miscarii", prezentata in premiera pe conceptele SHINARI si MINAGI. Temele unice ale limbajului KODO includ o noua parte frontala cu un design tematic indraznet si un stil dinamic care transmit un sentiment puternic de vitalitate si agilitate.

Alaturi de CX-5, la standul Mazda de la Frankfurt va fi prezentata si Mazda3 facelift. Noul model furnizeaza emisii scazute de CO2, un caracter dinamic mai sportiv si mai stabil, cu imbunatatiri la nivelul design-ului interior si exterior si niveluri superioare de calitate.

Denumit oficial, cea de-a 64-a editie a "Internationale Automobil-Ausstellung" (IAA), Salonul Auto de la Frankfurt va fi deschis pentru presa pe 13 si 14 septembrie si pentru public incepand cu 15 pana pe 25 septembrie. Mazda va sustine o conferinta de presa marti, 13 septembrie, de la 14:15 la 14:30, ora locala.

 

Prezentări de referinta

Mazda CX-5 (premieră mondiala)

Mazda3 facelift (premiera europeana)

Tehnologii expuse

Noul motor pe benzină SKYACTIV-G

Noul motor diesel Mazda SKYACTIV-D

Noua transmisie automata  Mazda SKYACTIV-Drive

Noua transmisie manuala Mazda SKYACTIV

Vehicule aflate în vanzare

Mazda2, Mazda5, Mazda6, Mazda MX-5, Mazda CX-7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2039 :: 22.12MB