No SSO cookie

Maybach este in pericol!

voteaza
(0/ 0)
Maybach este in pericol!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conform declaratiilor sefului companiei Daimler, brandul Maybach ar putea sa dispara din 2012.

 
 
Dieter Zetsche, CEO Daimler, a declarat saptamana aceasta, la Detroit 2011, ca producatorul german va decide pana la sfarsitul anului, daca va inchide sau nu, divizia super-lux Maybach.


Modelele Maybach au fost concepute sa faca fata concurentei, adica Bentley si Rolls-Royce, dar afacerea s-a perimat datorita crizei economice.
"Succesul sau falimentul Maybach nu au nicio legatura cu rezultatele companiei noastre, insa aceasta afacere este ceva asupra caruia trebuie sa iau o decizie pana la sfarsitul anului. Si orice posibilitate este viabila," a declarat Zetsche. La intrebarea "inclusiv sa inchideti firma?", Zetsche a repetat "Orice este posibil."


Revista Financial Times a publicat luna trecuta un articol care releva faptul ca Daimler se afla in discutii cu Aston Martin, pentru preluarea dezvoltarii viitoarelor modele Maybach. Zetsche a confirmat ca astfel de parteneriate stau inca in picioare, in special pentru a determina daca exista vreo varianta de proiect viabil in cadrul acestei afaceri.


Modelele Maybach, care au un pret de pornire de 273.798 Euro, au fost populare printre diferiti sportivi si moguli din hip-hop. Printre proprietari se afla Jay-Z si Russell Simmons. Si Jay Leno detine un exemplar. Nick Faldo, o legenda a golfului, s-a aflat printre cei care au detinut un Maybach.


Oferta curenta Maybach, contine modelele Maybach 57 si 57S, Maybach 62 si 62S, si Landaulet.
Maybach a aparut pentru prima data pe piata in anul 1919, dar si-a intrerupt productia in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial. Daimler-Benz a cumparat resturile companiei, in 1960.


Anul trecut, Maybach a vandut 67 de exemplare, numai in Statele Unite ale Americii.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.2856 :: 17.8MB