No SSO cookie

Material video spion cu McLaren P1

voteaza
(5/ 1)
Material video spion cu McLaren P1
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iata ca asteptarea a luat sfarsit si putem vedea in sfarsit modelul McLaren P1 in actiunea. Totul prin intermediul unui material video spion.

 
 

Deja stim cum arata McLaren P1. Modelul a debutat oficial in cadrul recentului Salon Auto de la Paris. Desigur, vor mai exista o serie de modificari minore de design fata de varianta deja prezentata dar nu va fi nimic drastic.

Imagini am vazut, dar nu am vazut modelul in actiune. Iata ca misterul dispare astazi prin intermediul materialul video spion de mai jos. Daca e sa vorbim despre detaliile tehnice, acestea sunt inca in ceata. Totusi, exista anumite zvonuri care circula prin lumea auto. Din cate se pare, sub capota acestui model vom de de o versiune noua a motorului twin-turbo V8 care se afla actualmente pe modelul MP4-12C.

Acest motor va fi cuplat la un sistem hibrid KERS, asemanator cu sistemele aflate pe monoposturile F1. Per total, acest model ar urma sa produca in jur de 900 de cai putere. Versiunea finala a lui McLaren P1 va fi prezentata anul viitor in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul ar urma sa fie comercializat din 2014.

Asteptam cu nerabdare debutul pentru a avea parte de toate detaliile tehnice. Pana atunci insa trebuie sa ne multumim cu imaginile, dar si cu materialul video spion pe care va invitam sa il urmariti. Dupa ce urmariti clipul, asteptam sa ne impartasiti impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook. Va dorim vizionare placuta !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2256 :: 22.13MB