No SSO cookie

Massa si Alonso au primit propriul Abarth 695 Tributo

voteaza
(0/ 0)
Massa si Alonso au primit propriul Abarth 695 Tributo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotii scuderiei Ferrari au primit doua editii speciale realizate de Abarth pe baza modelului Fiat 500. Editia limitata Abarth 695 Tributo este unul dintre cele mai puternice modele realizate de Abarth.

 
 
Abarth 695 Tributo este o versiune speciala care combina mostenirea sportiva a modelelor Ferrari cu zveltetea compactei Fiat 500. Acesta a primit un pachet sportiv complet, format atat din modificari mecanice, cat si un kit aerodinamic.

La exterior se poate observa bara frontala sport si difuzorul spate si pragurile sportive. Pachetul exterior este completat de jante din aliaj usor de 17 inch si sistem de evacuare cu patru iesiri. Pentru a evidentia faptul ca este o editie limitata bazata pe modelele Ferrari, Abarth a optat pentru rosul caracteristic scuderiei italiene.

Interiorul este dotat cu scaune sportive imbracate in piele si Alcantara, insertii de carbon si cusatori rosii care evidentiaza sportivitatea modelului. Pentru a oferi un plus de sportivitate, Abarth a dotat modelul 695 Tributo cu padele pentru schimbarea vitezelor.

Propulsorul
folosit de Abarth este cel supraalimentat de 1.4 litri, propulsor capabil sa dezvolte 180 CP si cuplu maxim de 250 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 7 secunde, iar viteza maxima este de 225 km/h. Aceasta editie limitata a fost lansata in luna iulie si costa 46.000 de euro. Abarth a primit pana acum peste 600 de comenzi din Anglia, Franta si Germania.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4547 :: 22.19MB