No SSO cookie

Masinile electrice VW vor avea autonomie de peste 800 km

voteaza
(0/ 0)
Masinile electrice VW vor avea autonomie de peste 800 km
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen a declarat ca pana in 2020 va produce masini electrice care vor avea o autonomie de peste 800 km. Aceasta limita de km este mai mult decat suficienta pentru condusul mediu intr-o zi.

 
 
Martin Eberhard a declarat ca aceasta limita de 800 km poate fi atinsa in urmatorii ani. Acesta a lucrat pentru Tesla din 2003-2007, iar in 2007 a trecut la Volkswagen. Eberhard este directorul general peste faza de inginerie a noilor modele electrice. Acesta a fost intervievat de Autocar cu privire la dezvoltarea modelelor electrice de catre producatorul german.

Electronics Research Laboratory din Palo Alto este al doilea cel mai mare centru Volkswagen din lume. Acolo au loc principalele teste legate de noua tehnologie electrica. Eberhard lucreaza momentan la dezvoltarea bateriilor Li-ion pentru noul Golf Blue-e-motion, E-Up! si Audi E-tron. Volkswagen lucreaza cu acelasi tip de baterii Li-ion ca si cele folosite pentru laptopuri.

Acest tip de baterii este foarte raspandit, astfel ca pretul de productie este redus, iar dezvoltarea acestui tip de baterii este in continua crestere. Martin a declarat ca bateriile cu care lucreaza acum au o autonomie de doua ori mai mare decat cele folosite de Tesla acum doi ani. Acesta a dorit sa mentioneze si faptul ca viitorul consta in dezvoltarea unor baterii cu autonomie mare, nu cea a incarcarilor rapide. O autonomie de 800 km este mai mult decat sufiecienta pentru condusul intr-o zi.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1960 :: 22.11MB