No SSO cookie

Masinile electrice vor putea fi incarcate wireless

voteaza
(0/ 0)
Masinile electrice vor putea fi incarcate wireless
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Doua dintre cele mai mari companii producatoare de masini electrice lucreaza la dezvoltarea unui sistem de incarcare wireless pentru hibride si masini electrice.

 
 
Companiile Delphi Automotive si WiTricity Corp lucreaza impreuna pentru a revolutiona sistemul de incarcare a masinilor hibride si electrice. Noul sistem va fi introdus in pardoseala garajului, iar masina va fi parcata deasupra acestui sistem care va incarca bateriile.

Eric Giler, CEO-ul WiTricity a declarat ca incarcarea unei masini electrice trebuie sa fie la fel de usor ca si parcarea unei masini in garaj. Noua tehnologie va permite incarcarea eficienta a bateriilor fara a fi nevoie de o anumita pozitionare a msinii, aceasta trebuie doar sa fie in apropierea sistemului de incarcare.

Acest sistem poate degaja momentan 3.300 de watts, acest lucru permitand incarcarea bateriilor la fel de repede ca si folosirea unui sistem conventional. Randy Sumner, CEO-ul Delphi a declarat ca noua tehnologie poate fi implementata pe masini inca din stadiul de design. Deocamdata nu avem informatii cu privire la intrarea noului sistem in productie.

Andrei Monenciu




 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1790 :: 17.78MB