No SSO cookie

Masinile defecte din California vor avea bulina rosie

voteaza
(0/ 0)
Masinile defecte din California vor avea bulina rosie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

California vrea ca dealerii sa puna buline rosii pe vehiculele avariate

 
 

Ca de obicei, California este pe cale sa contribui la definirea imaginii  automobilelor din intreaga tara.

De data aceasta este vorba de o noua lege care impune distribuitorilor de masini sa puna autocolante rosii de avertizare pentru vehiculele recuperate puse la vanzare.

Legea va intra in vigoare in luna iulie si implica orice vehicul cu motor etichetat in Sistemul national al vehiculelor ca vechi, salvate sau deteriorate de inundatii atunci cand este pus in vanzare de catre un dealer de autovehicule noi sau folosite.

Sustinatorii  noului regulament vor sa testeze sistemul in California, inainte de a face presiuni pentru ca acesta sa fie adoptat la nivel national: "Este logic sa facem un test pentru a vedea cat este de bun", a spus presedintele Consumers for Auto Reliability and Safety in Sacramento, Rosemary Shahan.

Dealerii auto, pe de alta parte, spun ca o astfel de masura este depasita. Ca presedinte al Asociatiei Nationale a Dealerilor de Automobile, Brad Miller subliniaza: "Etichetarea ar trebui sa fie uniforma si exacta si bazele de date ar trebui sa fie complete. Un autocolant pe fereastra este un concept demodat care nu-si prea are rostul. Acest tip de informatii ar trebui sa fie la dispozitia consumatorilor intr-un format electronic uniform."

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2538 :: 19.27MB