No SSO cookie

Masinile Daewoo pot fi achizitionate pe credit

voteaza
(0/ 0)
Masinile Daewoo pot fi achizitionate pe credit
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Banca Comerciala Romana (BCR) si Daewoo Romania au semnat, marti, un protocol privind acordarea de credite persoanelor fizice pentru cumpararea de autoturisme din gama Daewoo. Potrivit protocolului, cumparatorii au posibilitatea de a obtine un credit de cel mult 15.000 dolari (echivalent in lei la cursul zilei). Perioada de creditare este de pina la cinci ani, cu un nivel al dobinzii de 42,5% anual. Cumparatorul poate alege din doua variante de creditare: un credit cu avans de minim 20 la suta din valoarea imprumutului, sau un credit cu avans intre 0 si 20 la suta din valoarea imprumutului, situatie in care se adauga un punct procentual la dobinda curenta. Garantarea creditelor se face cu veniturile nete lunare realizate de imprumutat (sotul/sotia) si cu garantia a unul sau doi giranti. Rata lunara totala care trebuie rambursata (credit plus dobinda) nu poate fi mai mare de jumatate din veniturile nete lunare realizate de cel care a luat creditul. Conducerea societatii Daewoo estimeaza astfel o crestere a vinzarilor pe piata interna.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2424 :: 22.15MB