No SSO cookie

Masina electrica perfecta urmeaza sa fie construita in Germania

voteaza
(0/ 0)
Masina electrica perfecta urmeaza sa fie construita in Germania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un grup de studenti din Germania, alaturi de o serie de producatori auto importanti doresc sa construiasca masina electrica perfecta. Daca vreti sa aflati ce inseamna acest lucru va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Masina electrica perfecta ramane in continuare un subiect deschis. Totusi, un grup de studenti din cadrul Universitatii Tehnice din Munchen incearca sa construiasca o astfel de masina, incearca sa atinga un ideal.
Masinile electrice par sa fie viitorul, cel putin in mintea unor producatori. Foarte multi incearca sa vina cu diverse concepte, cu diverse noutati. Momentan, segmentul masinilor electrice se afla in constructie. Stabilizarea segmentului ar putea sa vina in urmatorii ani buni, odata cu lansarea unor noi tehnologii. Totusi, lumea incearca sa construiasca o masina electrica perfecta, insa exista anumite probleme. Autonomia unei astfel de masini e mult prea mica. Din cate se pare insa, studentii Universitatii Tehnice din Munchen au gasit o oarecare solutie. Ei spun ca autonomia scazuta se datoreaza greutatii mult prea mari. Astfel ca o masina electrica ar trebui sa aiba o greutate mult mai mica pentru a mari autonomia. Pentru a le sustine proiectul, Ministerul Federal de Educatie din Germania ofera o sponsorizare de 10.8 milioane de euro.
In cadrul acestui proiect s-au inscris si producatori importanti si aici ii putem mentiona pe cei de la BMW, Siemens, Damiler, TUV SUD.
In viziunea germanilor, masina electrica perfecta ar avea in jur de 400 kg, fara a include bateria si va dispune de un motor electric ce va dezvolta 20 CP.
Aceasta masina ar fi ideala pentru orasele mari si aglomerate. Acest vehicul va fi eficient, ieftin si distractiv, cel putin asta spun oamenii angrenati in proiect.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2128 :: 17.78MB